„Emberek adják embereknek a szolgáltatást. Ma már nem minden az ár. A rendezvényeknél ez különösen fontos. Ha nincsenek ott kollégák, az számunkra nem elfogadható. Ebben nem tudok rugalmas lenni” – mondta Iskolaszövetkezetünk 15 éves partnere, Semsei Rudolf a Budapest Party Service Kft., többek között a Vakvarjú éttermek ügyvezető igazgatója a TrendFM műsorában, ahol értékesítési vezetőnkkel, Krátky Márkkal többek között a vendéglátás munkaerő kihívásairól beszélgettek.

A Budapest Party Service-nél nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél szerethetőbb munkahellyé váljanak. Ez kulcsfontosságú náluk.
Nem kizárólag a fizetésről van szó, erre persze törekednek az euDiákoknál is, de céljuk, hogy olyan munkakörülményeket adjanak kollégáiknak, olyan képzéseket és olyan életpályamodellt biztosítsanak számukra, amelyek jól működnek és akár egy egész életre szólnak.

„Ez különösen nehéz a vendéglátásban. Az biztos, hogy csökkenteni kell a napi munkaidőt, az is biztos, hogy a nyugdíjas kollégának is kell mutatni olyan pozíciót, ami számukra elfogadható, és vannak olyan kollégák is, akiknek most a család nagyon fontos amellett, hogy szeretnek a vendéglátásban dolgozni” – mondta az interjúban Semsei Rudolf.

2021.09.14.

2021. szeptember 14.