A megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásáról szóló cikksorozatunk korábbi írásaiban bemutattuk azokat a szolgáltatási elemeket, amelyek az euChance program 2 fő pillérét, a munkahelyet és a közösséget helyezik a középpontba. Záró cikkünkben  a networking támogató és motiváló szerepéről írunk.

Egy sokszínű szervezet nyitott, elfogadó és érdeklődő. Ez az attitűd nem csak a belső folyamataikra jellemző, hanem kifelé is megmutatkozik.  Az euChance KLUB elindításával ennek az igénynek a kielégítésére biztosítunk új fórumot. A klub lehetőség arra, hogy információt szerezzenek a résztvevők arról, hogy melyek az aktualitások, amelyekre érdemes odafigyelni, vagy melyek azok a jó gyakorlatok, amelyek ötleteket adhatnak.

A klub szervezett keretek között – tematikus találkozók, szakmai rendezvények és közös önkéntes programok – kínál remek alternatívát a kapcsolatépítésre és tudásbővítésre, amely révén a cégek eredményesebbek lehetnek a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása terén.

Tematikus találkozók

Évente 4 alkalommal szervezünk tematikus találkozót kifejezetten szakmai céllal. Az inkluzív munkahelyek megvalósításáért tenni akaró cégek és szakértők részvételével konkrét témákat járunk körül. A részvétel a cégen belül kijelölt, a megváltozott munkaképességű munkavállalók beillesztéséért felelős munkatársak és vezetők számára egyaránt hasznos.

A 2023-as év első klub eseménye március 30-án kerül megrendezésre a Nem Adom Fel Kávézóban.  Megismerhetővé válik részletesebben az euChance filozófiája, idei tervei, együttműködő partnerei, és rögtön az első alkalommal feldolgozunk néhány megalapozó stratégiai kérdést. További információért kattintson IDE!

Szakmai rendezvény

Évente egy alkalommal, a fogyatékosággal élők és az önkéntesség világnapja hetében (december első hete) szakmai és kapcsolatéptő rendezvényt tartunk. Ennek során exclusive programokkal készülünk, bemutatjuk a euChance program együttműködő partnereinek sikereit és eredményeit, átadjuk az Esélyt adó munkáltató elismerést.  A rendezvény alkalom arra, hogy partnereink a nyilvánosság elé lépjenek a sikereikkel, tapasztalataikkal, és közben megismerkedjenek mások gyakorlatával, tanuljanak, és kapcsolatokat építsenek.

Közösségi önkéntesség

Az önkéntesség azon túl, hogy hozzájárul társadalmi célok megvalósításához, jótékony hatással van a mentális egészségünkre. Az önkéntes munka örömén túl az euChance Klub abban is egyedi lehetőség, hogy más cégek munkatársaival együtt veszünk részt a programokban, amely további kapcsolatok kialakítására ad lehetőséget. Az euChance Klub tagjai számára évente két alkalommal átvállaljuk ennek a megszervezését, és bekapcsolódunk civil szervezetek eseményeibe. 2022-es erről szóló élményeikbe bepillantást nyerhet a weboldalunk Így csináljuk rovatában, a közelgő eseményekről pedig az Aktualitások között talál információt.

Az euChance programot megrendelő partnerek automatikusan meghívást kapnak az euChance Klubba. Amennyiben csak klubtagság érdekli, akár év közbeni csatlakozással, arra is van lehetőség!

Ön is esélyt adó munkáltatóvá szeretne válni, vagy kérdése van az euChance-szal kapcsolatban? Keresse kollégáinkat!

2023. március 28.