Szeptember 28-án lezajlott az ország egyik legnagyobb kék galléros foglalkoztatása köré épülő rendezvény, a recruiTECH BLUE. Cégcsoportunk is képviseltette magát az eseményen számos kollégánkkal, sőt ennek keretében részt vettünk a Staffing Agencies Competition-ben, Krátky Márk üzletfejlesztési és üzemeltetési igazgatónk prezentációjával.

Az euJobs HR-Group számára fontos az, hogy ismerjük munkavállalóinkat és a partnereink igényeit. Éppen ezért bírt nagy jelentőséggel a közelmúltban megrendezett konferencia, mely a kék galléros foglalkoztatás tematikáját célozta meg. Így tehát a fizikai munkát végzők toborzásában érintett HR vezetőknek, gyár vagy retail hálózatban dolgozó üzleti vezetőknek, toborzási szakembereknek szólt, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon.

Rengeteg előkészület és tervezés előzte meg jelenlétünket az eseményen, melyen a legnagyobb HR szolgáltatók között volt lehetőségünk reprezentálni magunkat. Standunknál a szakmában elismert, és jelentős tapasztalattal rendelkező kollégáink várták az érdeklődőket és tájékoztatták cégcsoportunk legújabb törekvéseiről, mint például a 3. országbeli foglalkoztatás lehetőségeiről.

Ahogy arra már utaltunk, büszkék vagyunk rá, hogy ismerjük munkavállalóinkat és igyekeztünk ezt megjelenésünkkel is tükrözni. Szakítva tehát a megszokott dress code-dal csapatunk választása ez alkalommal a business casual helyett a kék galléros pólóra, kantáros nadrágra és munkavédelmi cipőre esett. Standunknál a légkört tehát megalapoztuk, ugyanakkor nyereményjátékkal és apróbb ajándéktárgyakkal is készültünk a hozzánk ellátogatóknak. A legszerencsésebb pedig egy pihentető hétvégével lett gazdagabb a Zöldtető Panzióban.

A nap egyik legjobban várt eseménye ugyanakkor a Staffing Agencies Competition volt saját érintettségünk miatt. Krátky Márk, üzletfejlesztési és üzemeltetési igazgatónk képviselte cégcsoportunkat, és szakmaiságunkat bemutatva remekül helyt állt a megmérettetésben, tevékenységünket pedig az előadást követő interjúban tovább fejtegette. 

Számunkra a verseny, a megjelentek számára viszont valószínűleg az ebéd volt az egyik sarkalatos pontja a rendezvénynek, melyet ez alkalommal az euJobs HR-Group a Padthai Wokbárral együttműködve szolgáltatott minden résztvevőnek.

Elmondhatjuk, hogy sikeresen zártuk az eseményt! Örömmel fogadtunk minden érdeklődőt és a megjelent partnereinket, akik ellátogattak a standunkhoz és ránk fordították idejüket. Bízunk benne, hogy a jövőben akár Önnek is segíthetünk, mert ahogy a szlogenünk is mondja: eu Jobs HR-Group a mi utunk, te utad, a ti utatok!

2022. szeptember 30.