Diákeseményekben gazdag hónapot zártunk, ugyanis július 12-15-ig az EFOTT fesztiválon képviseltük Cégcsoportunk diákokat foglalkoztató tagját az euDiákokat, valamint a Pont Ott Partin is részt vettünk július 26-án a Budapest Parkban. A fesztivál-jelenléttel idén a fő célunk, az volt, hogy a fiatalok jobban megismerjék Iskolaszövetkezetünket, míg a Pont Ott Partin a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését követhettük végig a továbbtanuló fiatalokkal.

Az euDiákok kitelepülése a tavalyi évhez hasonlóan Zyntern Karrier Zónán belül került kialakításra, mely évek óta az EFOTT megkerülhetetlen része.  A Karrier Zóna a színes programok, a sok-sok nyereményjáték, meglepetések és ajándékok, nem utolsó sorban pedig a szakmai fejlődés lehetősége miatt kiemelt helyet foglal el a fesztivál életében.

Standunknál ebben az évben is interaktív játékokkal, nyereményekkel és garantált ajándékokkal várták helyszíni kollégáink a fiatalokokat. A nyereményeink között szerepeltek, egyedi tervezésű, saját logós termékek, például kulacs, vászontáska, tornazsák, strandlabda vagy vízálló tok.

Megjelenésünk idei fókuszában a márkaismertségünk növelése állt, hogy egyre több diák ismerkedjen meg az euDiákokkal és az általunk kínált munkalehetőségekkel. Az eseményt több közösségi média platformunkon is népszerűsítettük: Facebookon, Instagram és TikTok oldalunkon, diákok tízezreit megszólítva ezzel.

A fesztivált követően július 26-án a Budapest Parkot lepték el diákok százai, hogy együtt várják az egyetemi ponthatárok kihirdetését. A méltán népszerű Pont Ott Partiba Iskolaszövetkezetünk idén is támogatóként kapcsolódott be. Ez alkalommal az összes résztvevő számára az euDiákok biztosította az újra felhasználható, egyedi tervezésű re-poharakat. De emellett kitelepült kollégáink fesztivál-tetoválásokkal, szerencsekerékkel és értékes helyszíni nyereményekkel várták a standhoz érkezőket.

Ezek az események nemcsak Iskolaszövetkezetünk népszerűsítésére kínálnak remek alkalmat, hanem azokkal a diákjainkkal is találkozhatunk személyesen, akik már vállaltak általunk munkát, így meghallgathatjuk az ő tapasztalataikat, benyomásaikat is, mely a folyamataink rendszeres javításában játszik szerepet. Cégcsoportunk arra törekszik, hogy az elkövetkezendő őszi szezonban tovább növelje, ismertségét a lehető legtöbb platformon a fiatalok körében és tanulmányiak alatt is végezhető munkavállalásra ösztönözze őket.

2023. július 28.