Az euJobs HR-Group felelős foglalkoztatóként kiemelt stratégiai együttműködést kötött a Budapesti Metropolitan Egyetemmel. Célunk szakértő munkatársaink tudását megosztani a jövő HR-eseivel, aktívan részt venni a szakma formálásában, valamint egyedi lehetőséget adni ambiciózus, energikus fiatalok számára álmaik megvalósítására, mindezt úgy, hogy a Cégcsoportunk által képviselt értékeket megosszuk a munkaerőpiac jelenlegi és jövőbeni szereplőinek körével.

„A Te Utad” nálunk több mint egy szlogen. euDiákok Iskolaszövetkezetünkkel, több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkkal és szakértő kollégáinkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy valódi karrierutat biztosítsunk a diákok számára.

A jelenlegi kiemelt stratégiai partnerség egyik célja, hogy hosszú távon egyéb szereplőket is ösztönözzünk a részvételre.

Az együttműködés keretében szakmai workshopokba kapcsolódunk be- Cégcsoportunk szakemberei is előadásokat tartanak a diákok számára és gyakornoki program lehetőségét kínálunk a METU hallgatóinak. Az együttműködés fő programelemét pedig egy ösztöndíj program adja.

„A Te Utad” HR szakmai Ösztöndíj Program powered by euJobs HR-Group során Cégcsoportunk vállalja a METU Emberi Erőforrás Szakos hallgatói közül egy kiválasztott diák 2 féléves tandíjának térítését, továbbá egy sor egyéb szakmai lehetőséget biztosítunk számára, melyek hozzásegítik, hogy a jövő szuper HR-ese váljon belőle. A kiválasztott hallgató részt vesz az euJobs HR-Group belső rendezvényein, betekintést nyer valamennyi divíziónk munkájába és a belső HR folyamatokba, annak lehetőségével, hogy – prioritásaitól függően – bizonyos HR projektekben aktívan részt vegyen, továbbá az ösztöndíj időszaka alatt mentori támogatást is kap.

Küldetésünknek érezzük a munkaerőpiac és a HR szakma formálását és fontosnak tartjuk, hogy a jövő HR-eseit is elérjük. Bízunk benne, hogy Cégcsoportunk a jövő HR-szakemberei kinevelésében betöltött aktív szerepvállalásával hozzájárul a HR szakma magyarországi fejlődéséhez és a hosszú távú együttműködés keretében számos izgalmas projektről tudunk még beszámolni a jövőben.

 

2023. szeptember 1.