Hamarosan elkezdődik a 2022/2023-as tanév, mely a diákjaink számára több elfoglaltságot és kevesebb szabadidőt jelent.

Közel 20 éves tapasztalatunk alapján idén is korán kezdtük a felkészülést annak érdekében, hogy partnereink megrendeléseit maximálisan kiszolgálhassuk az elkövetkezendő időszakban is.

Mi nem csak a szavak szintjén, de a valóságban is teszünk azért, hogy meglévő és új partnereinkkel őszi időszakban is zökkenőmentesen tudjunk együttműködni. De hogyan is készülünk pontosan?

  • Az előző évekhez hasonlóan nyereményjátékot hirdettünk diákjaink számára, melyen bármelyik diákunk részt vehet, aki az euDiákok által dolgozik 09-10-11 hóban. A nagyszabású havi pénznyeremények mellett, kisorsolunk egy iPhone okostelefont is a jól teljesítő diákjaink között.
  • Célzott online toborzást indítottunk Google Ads-en, YouTube-on, Facebookon, Instagramon és a fiatalok által kedvelt TikTok-on is.
  • Nagyszámú csoportos e-mail és SMS üzenetet küldünk ki az adatbázisunkban szereplő több ezres munkaerő bázisoknak.
  • Igyekszünk offline megjelenéseink számát növelni ebben az időszakban. Számos gólyatáborban, állásbörzén és karriernapon is megjelenünk, nyomtatott plakátjaink számát tovább növeljük.
  • Call Centerünkön keresztül növeljük a direkt, telefonos elérések számát.
  • Hiszünk a személyességben, ezért munkatársaink tevékenységében még nagyobb fókuszt kap a partneri kapcsolattartás. Cégcsoportunk számára kiemelten fontos a rugalmasság, az új piaci helyzetekre és megoldásokra való felkészülés.

Az euJobs HR-Group a diákfoglalkoztatáson túl alternatív foglalkoztatási formákkal is partnerei rendelkezésére áll.

Fontosnak tartjuk a partnereinkkel való közös tervezést, gondolkodást.

2022. augusztus 5.