Február 28-án zajlott le az Onlife Connect kis magyar üzleti világkiállítás, melyen az euJobs HR-Group társszervező volt.

Az Onlife Connect létrejöttének célja volt, hogy legalább 10-15 olyan vezetővel, menedzserrel, szakemberrel találkozzanak a résztvevők, akivel korábban nem, és akire a nap végén potenciális partnerként, beszállítóként, mentorként (vagy mentoráltként), lehetséges munkatársként tekinthetnek.

A formabontó rendezvény fókuszában tehát a networking állt, emellett persze Cégcsoportunk és a többi társszervező is bemutatkozott.

Az euJobs HR-Group (korábban euCSOPORT) célja, hogy minden munkaképes és dolgozni akaró korosztálynak munkát biztosítson 16 évestől 99 éves korig. A 2004-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoporthoz tartozik egyebek mellett a diákokat foglalkoztató euDiákok Iskolaszövetkezet, a felnőtteket kölcsönző és közvetítő euJobs, továbbá a nyugdíjasokat foglalkoztató Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet. 2022-től már a távoli harmadik országbeli munkavállalók minősített kölcsönbeadói státuszával is rendelkezünk.

Legújabb kezdeményzésük az euChance egy olyan program, amely esélyt ad a munkáltatóknak arra, hogy megfelelő keretek között, megváltozott munkaképességű munkatársat alkalmazzanak, és esélyt ad a munkavállalóknak is, akiket ezáltal foglalkoztatni tudnak a hazai vállalkozások.

2023. március 1.