Ghosting

szeptember 28-án kerül megrendezésre a recruiTECH BLUE konferencia, melyen Krátky Márk, cégcsoportunk üzletfejlesztési és üzemeltetési igazgatója is részt vesz majd és versenybe száll előadásával a Staffing Agencies’ Competition-ben a legígéretesebb szolgáltató címért.

Az idei recruiTECH BLUE konferencia részét képezi a Staffing Agencies’ Competition elnevezésű program. A verseny során két csoportban, három-három szolgáltató cég képviselői mutatják majd be tevékenységüket előadásaik során, köztük Krátky Márk, Cégcsoportunk üzletfejlesztési és üzemeltetési igazgatója. Kollégánk az euJobs HR-Group komplex szolgáltatási körét mutatja majd be.

A program célja a HR szolgáltatók bemutatkozása, mely által közelebb kerülhetnek a vállalatokkal egymással. Az előadásokat követően a zsűri kérdésekkel és pontozással színesíti majd az elhangzottakat, a nap végén pedig kiderül, hogy ki lesz a győztes és ki kapja a legígéretesebb szolgáltató címet.

A BLUE konferencia egyébként elsősorban azoknak a kékgalléros, vagy más néven fizikai munkát végzők toborzásában érintett HR vezetőknek, gyár vagy retail hálózatban dolgozó üzleti vezetőknek, toborzási szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon. Napjainkban igen aktuális problémát jelent a cégek esetében a munkaerőhiány, melynek egyik megoldása a harmadik országbeli munkaerő foglalkoztatása lehet. Az euJobs HR-Group is törekszik arra, hogy mobilizálja ezen országokban, például a távol keleten élőket, ugyanis szinte kimeríthetetlen munkaerőforrást jelenthetnek a jövőben.

Az eseményre még nem késő jegyeket vásárolni, nagy pozitívum, hogy nemcsak személyesen, hanem akár online formában is követhető lesz majd számos program.

https://blue.recruitech.hu/

2022. szeptember 14.