Az euJobs HR-Groupnál azon dolgozunk, hogy minél hatékonyabban elérjük a különböző generációkba tartozó potenciális munkavállalókat. Célcsoportokra optimalizált megjelenéseinkkel igyekszünk a teljes munkaerőpiacot megtalálni és megszólítani, hogy partnereink megrendeléseit maximálisan teljesíteni tudjuk.

A 2022. július 21-én megrendezett Pont Ott Partin Zsirmon Norbert, toborzási csoportvezetőnk a „Gólya évektől a munkavállalásig” című kerekasztal-beszélgetésen képviselte az euDiákokat. A beszélgetésen jelen volt továbbá Takács-Herk Laura, recruitment és munkavállalói életút vezető a McDonald’s-tól, Majzik Nándor a Meló-Diák diákszövetkezet cégvezetője és Kispál Zoltán, vállalati kapcsolatokért felelős manager a Zyntern-től. A kerekasztal-beszélgetés témái a diákmunkák és a szakmai gyakornoki munkák köré szerveződtek.

Számos kérdést megválaszoltak a beszélgetésben részt vevők: mikor érdemes elkezdeni a karriertervezést; a diákmunka és a gyakornokság csak megélhetés, vagy akkor is érdemes dolgozni, ha anyagilag nincs rá szüksége valakinek; mennyire jellemző, hogy végzést követően ott maradnak dolgozni a fiatalok, ahol gyakornokoskodtak vagy diákmunkáztak.

2022. július 29.