Az euJobs HR-Group toborzó csapata és koordinátorai február végen országjáró Roadshow-ra indultak, hogy a legnagyobb vidéki varosokba is eljutva tájékoztassák a diák es felnőtt munkavállalókat a Cégcsoportunkon keresztüli foglalkoztatás lehetőségeiről, valamint távoli partnereink látogatását is ütemezték. A február végén startolt több, mint egy hónapon át zajló körút során ellátogattak: Pécsre, Kaposvárra, Szekszárdra, Budaörsre, Biatorbágyra, Érdre, Miskolcra, Nyíregyházára, Győrbe, Sopronba, Szegedre, Békéscsabára, valamint április 18-án Szolnok és Kecskemét lesz várhatóan az utolsó két állomás. 

A Roadshow során kollégáink törekedtek arra, hogy az ország legtávolabbi pontjaiban is találkozhassanak az érdeklődők az euDiákok és ez euJobs nevével. Ennek érdekében több mint 60 iskolába látogattak el, ahol szórólapokat és plakátokat is kihelyeztek, valamint 5 tájékoztató eseményt szerveztek, ahol a résztvevők megismerhették a németországi munkavállalás lehetőségeit. A diákoknak szóló karrier tanácsadásra osztályfőnöki órák keretében került sor, ezúton is köszönjük az iskoláknak a lehetőséget.

Tapasztalataink szerint vidéki városokban is nyitottak és fogékonyak a munkavállalók a személyes kitelepülésre és megragadják az alkalmat a közvetlen kérdezésre, érdeklődésre. Emellett úgy véljük, hogy a Roadshow remek lehetőséget biztosít arra, hogy nemcsak potenciális munkavállalókkal, hanem partnereinkkel is olyan formában találkozzunk, melyre a távolság miatt ritkábban adódik lehetőség. A következő ilyen alkalom várhatóan szeptemberben lesz. Addig is Budapesten a megszokott személyes aktivitással törekszünk arra, hogy személyesen is találkozzunk a munkát keresőkkel.

2023. április 5.