Cégcsoportunknál a november vége és december eleje idén először a Sokszínűségi napok jegyében telik. Ennek keretében kollégáink különböző izgalmas, olykor komfortzónából kimozdító programon vehetnek részt, és figyelhetik meg saját magukat: reakcióikat, benyomásaikat a nyitottság és az elfogadás kapcsán.

Az euJobs HR-Group nem csupán a szavak szintjén biztosít jövedelmező elfoglaltságot minden munkaképes és dolgozni akaró 16-99 éves embernek, hanem annak az igyekezetnek is aktív részese, amely társadalmunk megváltozott munkaképességű tagjait segíti ahhoz, hogy teljes értékű életet élhessenek, így a munka világában is megtalálják a helyüket. Azért is támogatjuk a beilleszkedésüket, mert meggyőződésünk, hogy a kiegyensúlyozott élethez lelki és anyagi értelemben is mindenkinek szüksége van egy jó munkahelyre. Olyanra, ahol elfogadnak és megbecsülnek minket, ahol megőrizhetjük saját személyiségünket, egyediségünket.

Az euJobs HR-Group vállalati kultúrájának szerves részét képezi, hogy érdekes és akár komfortzónából kibillentő eseményeket szervezzünk, melyeken keresztül a Cégcsoport sokszínűségi politikája is formát ölt. Éppen ezért megszületett, idén először a Sokszínűségi napok elnevezésű eseménysorozatunk, melynek keretében változatos programokkal készülünk munkatársainknak, hogy közelebb kerüljenek a megváltozott munkaképességű emberek világához.

Az események között szerepel egyebek mellett a Suhanj! Fitness látogatása, ahol a szakemberek fogyatékossággal élő személyeknek segítenek abban, hogy ők is megélhessék a mozgás örömét. Sőt kollégáink egy spinning edzést is kipróbálhatnak. Nagy népszerűség övezi a Nem Adom Fel Kávézót, ahol lehetőségük lesz különböző kávé- és teakülönlegességet megkóstolni, mindezt úgy, hogy közben az alapítvány tapasztalt szakértői nyújtanak bepillantást a világukba.

A mai napon ellátogattak hozzánk a Nem Adom Fel Alapítvány BÉKE TURNÉ követei, akik a közös interaktív találkozó során mesélnek magukról és missziójukról.

Kollégáinknak lehetőséget biztosítunk arra is, hogy önkéntes programban vegyenek részt. Remek alkalom erre a Világnyitók érzékenyítő rendezvény, mely szintén a Nem Adom Fel Alapítvány, illetve a XI. kerületi önkormányzat közreműködésével zajlik. Az esemény során különböző feladatokhoz, például csoportvezetéshez, állomásfelügyeléshez, étkeztetéshez keresnek jelentkezőket, akik szívesen segítenének.

Végül pedig az irodát mozivá alakítjuk! Az érdeklődő munkatársak egy olyan filmet tekinthetnek meg, amely kapcsolódik a fogyatékkal élők témaköréhez. A vetítést követően pedig együttesen beszéljük meg a látottakat.

Az ilyen programok azért hasznosak kollégáink számára, mert általuk jobban megismerik magukat a nyitottság és az elfogadás képessége terén. Több szempontból is ráláthatnak erre az oldalukra és közben élményekhez is juthatnak. Éppen ezért bízunk benne, hogy sikeresen zárulnak Sokszínűségi napjaink!

2022. november 29.