2,5 millió forint értékű adomány gyűlt össze a Joint Venture Szövetség (JVSZ) idén februárban megrendezett „Companies for the Future Award” Gálaeseményén. A közel 300 fő vett részt az eseményen, ahol a cégvezetők jótékonysági tombola vásárlásával járulhattak hozzá a nemes célokat szolgáló célkitűzéshez. Idén az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítványon keresztül a Cseppkő Gyermekotthoni Központ részesülhetett a támogatásban. Gálán befolyt tombolabevételhez cégcsoportunk, valamint a Hervis Magyarország Kft. is jelentősen hozzájárult. A támogatási összegből sportszerek vásárlásával segítik az otthonban élő gyermekek életét.

Companies for the Future Award Gála

A Joint Venture Szövetség idén harmadik alkalommal rendezte meg nagyszabású, “Companies for the Future Award” Gálaeseményét, ahol összesen 6 kategóriában tüntette ki tagvállalatait.  Az elismeréseket az előző évben kiemelkedő eredményeket elért, valamint a gazdaság jövőjét szem előtt tartó, felelősen és tudatosan működő vállalatok nyerhették el. Nagy örömünkre szolgált, hogy cégcsoportunk Nagyvállalati Díj kategóriában 2. helyezést ért el.

A gálaest fontos momentuma a társadalmi célokat szolgáló jótékonysági tombolasorsolás volt, melynek idei évi kedvezményezettje az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítványon keresztül a Cseppkő Gyermekotthoni Központ lett.  A sorsolás során óriási megtiszteltetésben lehetett részünk, ugyanis cégcsoportunk egyik tulajdonosának, Pataki Zoltánnak számát húzták ki, aki ezáltal megnyerte a jótékonysági tombolafőnyereményt, melyet kiegészített, majd a Központ a Hervis Magyarország Kft. jóvoltából sportszerekre tudott fordítani.

A sors néha olyan lehetőségekkel hoz össze bennünket, amik igazán közel állnak hozzánk: így volt ez most is, ugyanis ügyvezetőnk életét mindig is átszőtte a sport szeretete és támogatása legyen szó egyesületi keretekről, vagy akár az irodai futócsapatban való részvételről.

Az adomány 2024. március 13-án a Központ épületében Buday Kollárik Tímea, a JVSZ ügyvezetője, Dalnoki Balázs, a Hervis Magyarország Kft. ügyvezetője, és Pataki Zoltán az cégcsoportunk egyik tulajdonosának, ügyvezetőjének részvételével került átadásra, melyet Dr. Herczeg Krisztián, a Cseppkő Gyermekotthoni Központ igazgatója vett át.

Az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítvány tagjai 20 éve törekszenek a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek életének szebbé tételére és az esélyegyenlőségük megteremtésére. Az intézményben kiemelt jelentőséggel bír a gyermekek szabadidejének valós, hasznos eltöltése és tehetséggondozásuk. Ehhez járulnak hozzá az adományba kapott sportszerek is.

2024. március 14.